Over mij

Ik ben Wobke IJmker en ben 33 jaar. Ik ben gelukkig getrouwd en heb 2 kinderen.

Momenteel ben ik meerdere jaren succesvol bezig met mijn eigen hypnosepraktijk waar ik erg trots op ben!

Gevecht

Hier ben ik erachter gekomen dat er veel mensen zijn die een gevecht hebben met hun eetpatroon en daar was ik er ook één van.

Ik had altijd honger en kon dit niet ombuigen voor mezelf. Ik zocht allerlei manieren om een beter leefstijl te krijgen en ik wou graag mijn streefgewicht bereiken en daar ook echt op blijven.

Geen grote schommelingen meer!

Balans zoeken

Met mijn zwangerschappen ben ik minimaal 25 kilo aangekomen en dit moest er natuurlijk ook weer af!

Ik heb alle diëten geprobeerd maar helaas was niks blijvend want ik ben nu eenmaal een snoepkont en dat zal ik altijd blijven.

Maar hoe kan ik afvallen terwijl ik de lekkere dingen niet kan weerstaan? Hoe kom ik aan een gezonde balans zonder dat ik er doodongelukkig door wordt?

Leefstijl en eetpatroon

Het heeft een aantal jaar geduurd maar nu heb ik mijn leefstijl en eetpatroon eindelijk onder controle wat mij niet veel moeite kost.

Ik ben mijn zwangerschapskilo’s kwijt en zit op een gezond gewicht waar ik gelukkig mee ben en dat is het allerbelangrijkst!

Ik behoud mijn gewicht en kom niet meer aan. Ik heb een perfecte balans gevonden dat werkt! Daarnaast kan ik ook nog lekkere dingen eten, wie wil dat niet?!

Hulp bij afvallen

Dit alles heb ik omgezet naar fantastisch programma die je gaat helpen om ook je eetpatroon onder controle te krijgen.

Laten we dit samen doen. Als ik het kan, kun jij het ook!

Afvalprogramma Direct starten